Ai adăugat %s cărți în coșul de cumpărături
Preț total
Sumar comandă
Carte
Preț

x Carte


Expediere

Preț total

Impresii

Marina

⭐⭐⭐⭐⭐

Mi-a plăcut foarte mult că au personalizat cartea în funcție de nevoile mele și sunt încântată de cât de repede am primit-o... O recomand!

Simona

⭐⭐⭐⭐⭐

Fetița mea de 5 ani iubește această carte! Ilustrațiile sunt foarte frumoase și colorate, iar dintre toate cărțile pe care i le-am citit, aceasta este preferata ei fără niciun dubiu.

Mihaela

⭐⭐⭐⭐⭐

O poveste minunată pentru copii. Calitate bună și atenție la detalii!

Adriana

⭐⭐⭐⭐⭐

O lectură plăcută și adecvată pentru un copil.

Maria

⭐⭐⭐⭐⭐

O carte de o calitate excepțională! Îmi plac foarte mult ilustrațiile și personalizarea.

Ana

⭐⭐⭐⭐⭐

Am dăruit cartea nepotului meu, Daniel și am inclus și o dedicație gratuită. Iubește cartea și eu vă iubesc că ați făcut acest lucru posibil!

Dana

⭐⭐⭐⭐⭐

Am cumpărat-o pentru fiica mea. Cu ocazia aceasta am convins-o să lase televizorul și să mai citească.

Iuliana

⭐⭐⭐⭐⭐

Iubesc cartea, conceptul, povestea, TOTUL! Sunt super încântată că am ales această carte personalizată și nu orice altă carte... Mi-a plăcut foarte mult opțiunea de personalizare, iar băiețelul meu este nedespărțit de ea.

Cristina

⭐⭐⭐⭐⭐

Este prima oară când comand un cadou online și chiar îl primesc la timp... iar calitatea cărții este excelentă! Am recomandat această carte tuturor prietenilor și familiei mele și doresc să mulțumesc echipei Story Tailors că a făcut acest lucru posibil.

Elena

⭐⭐⭐⭐⭐

Introduci numele copilului și întreaga carte este personalizată pentru el! Este super... O iubim cu toții, de la mic la mare!

Gabriela

⭐⭐⭐⭐⭐

Am recomandat-o tuturor prietenilor mei și continui să o recomand de fiecare dată când am ocazia. Ai opțiunea să ți-o realizeze cu o copertă mai dură, iar felul în care au construit o poveste în jurul numelui copilului meu este fantastic.

Anca

⭐⭐⭐⭐⭐

Copiii o iubesc! Este ușor de citit, distractivă și totodată captivantă!

Virginia

⭐⭐⭐⭐⭐

Este preferata copiilor. O citesc în fiecare noapte înainte de culcare! O recomand 100%!

Tania

⭐⭐⭐⭐⭐

Băiețelul meu nu îi prea place să citească, însă această carte este excepția. Cred că îi place foarte mult să își vadă numele în poveste și se identifică cu personajul din ea... O carte foarte bună!

Ecaterina

⭐⭐⭐⭐⭐

O carte foarte drăguță! Din clipa în care a primit-o, Maria nu a mai lăsat-o jos! Este foarte încântată că numele ei apare în carte și că este personajul principal din ea.