Ai adăugat %s cărți în coșul de cumpărături
Preț total
Sumar comandă
Carte
Preț

x Carte


Expediere

Preț total

Despre noi

Creatori de cărți cu povești personalizate

La un moment dat în viața noastră de adulți, cu toții ne-am dorit să revenim în copilărie. Pentru copii, viața este un joc plin de imaginație și de distracție și se zice că pe măsură ce ne maturizăm, uităm să ne mai jucăm. Tocmai această nostalgie de a vedea viața prin ochii unui copil ne-a îndemnat să pornim acest proiect.

Noi suntem The Story Tailors. Suntem o întreprindere înființată în Barcelona în 2015, formată dintr-o echipă de profesioniști cu experiență vastă în domeniul animației și al conținutului destinat copiilor.

Am dorit să lansăm un produs care să creeze experiențe unice pentru copii și să contribuie la deprinderea de valori educative și pozitive.

 

Așa a luat naștere „Magia numelui meu”.

„Magia numelui meu” invită toți copiii într-o călătorie magică plină de caractere minunate, care îi însoțesc pe cei mici într-o aventură fantastică în lumi pline de culoare și de farmec. Personalizarea este elementul-cheie al cărții pentru copii, compusă din povești bazate pe literele care compun numele unui copil. Astfel, fiecare copil primește o poveste unică care i se potrivește, și care îl ajută să descopere calitățile minunate care se ascund în spatele fiecărei litere din numele său.

 

Aceasta este filozofia noastră:

• Considerăm că fiecare copil are dreptul la o copilărie magică, cu acces la cunoștințe și educație, indiferent de țara de origine.

 

• Fiecare copil este unic și special și ar trebui să fie mândru de el în orice clipă. După cum zicea Oscar Wilde: „Fii tu însuţi, toate celelalte roluri sunt deja luate.”

 

• Fiecare afacere și organizație trebuie să contribuie la îmbunătățirea societății, astfel că colaborăm la realizarea unor programe de ajutor destinate copiilor cu ajutorul Save The Children.

 

• Credem în tehnologie și cum aceasta poate să contribuie la crearea unor produse magice și personalizate.

 

Să ai parte de magie în viața ta!