Ai adăugat %s cărți în coșul de cumpărături
Preț total
Sumar comandă
Carte
Preț

x Carte


Expediere

Preț total

Confidențialitatea și cookieurile

Politica privind confidențialitatea

 

Acest site webwww.magianumeluimeu.comeste deținut de The Story Tailors, S.L, cod de identificare fiscală: B-66606617, având sediul la Gran de Gracia 15 1º1º, 08012 Barcelona.
E-mail de contact: suport@themagicofmyname.com. Număr de telefon Asistență clienți (+44) 2081 334 102

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. În consecință, am elaborat această politică, astfel încât să puteți înțelege cum colectăm, folosim, comunicăm, dezvăluim și folosim informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați.

Înainte sau în momentul colectării informațiilor cu caracter personal, vă vom informa într-un mod complet transparent prin intermediul textelor noastre juridice despre tratamentul datelor dvs. cu caracter personal în legătură cu comanda plasată la noi, în plus față de scopurile legate de management, administrare și oricare altele care nu sunt compatibile cu cele de mai sus. Prin urmare, la momentul demarării relației de afaceri cu noi, trebuie să vă dați consimțământul fără rezerve prin intermediul bifei obligatorii care presupune confirmarea unor texte juridice. Colectăm informațiile cu caracter personal prin mijloace legitime și corecte și, după caz, cu cunoștința sau consimțământul persoanei în cauză. Datele cu caracter personal trebuie să fie relevante pentru scopurile pentru care sunt utilizate și, în măsura necesară pentru aceste scopuri, trebuie să fie corecte, complete și actualizate. Vom proteja informațiile cu caracter personal într-un mod rezonabil împotriva pierderii sau furtului, precum și împotriva accesării, dezvăluirii, copierii, utilizării sau modificării neautorizate.

Ne angajăm să ne desfășurăm activitatea în conformitate cu aceste principii, pentru a ne asigura că confidențialitatea informațiilor cu caracter personal este protejată și menținută.         


Ce informații colectăm?

Când plasați comanda pe site-ul nostru web, vi se va cere să introduceți numele, adresa de e-mail și alte informații de identificare. Informațiile colectate sunt folosite pentru a prelucra tranzacții și a transmite e-mailuri periodice. (În cazul e-mailurilor despre produse pe care le vom comercializa în viitor, aveți întotdeauna opțiunea de a refuza aceste e-mailuri, în momentul contractării unui produs). Categoriile de date cu caracter personal colectate de această platformă, în mod direct sau prin intermediul terților, sunt următoarele: numele, prenumele, adresa de e-mail, adresa, țara, orașul, codul poștal, poziția geografică, numărul de telefon, sexul, numele companiei, cookie-urile și datele de utilizare.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate de Utilizator în mod voluntar sau pot fi colectate automat în timpul utilizării acestei platforme.

Refuzul Utilizatorului de a furniza anumite date cu caracter personal sau de a nu accepta textele noastre juridice ar putea face imposibilă furnizarea de servicii de către această platformă.

Utilizatorul își asumă răspunderea pentru datele personale ale terților publicate sau partajate prin intermediul acestei platforme și declară că are consimțământul acestor terțe părți de a furniza datele.

Cum protejăm informațiile vizitatorilor?

Punem în aplicare măsuri de securitate atunci când un utilizator plasează o comandă, inclusiv utilizarea unui certificat SSL. Nu stocăm informații despre cărțile de credit și folosim un furnizor specializat pentru gateway-ul de plată pentru gestionarea tranzacțiilor.

Protejarea datelor

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului european 2016/679 din 27 aprilie (RGPD) privind datele cu caracter personal, vă informăm că datele cu caracter personal pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului nostru web sau prin e-mailuri vor fi încorporate într-un fișier automat deținut de The Story Tailors, SL pentru gestionarea, furnizarea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor oferite pe site, executarea contractelor care sunt făcute prin intermediul acestuia, trimiterea de formulare de sondaj, studierea utilizării serviciilor de către utilizatorii înregistrați, trimiterea de actualizări de servicii, precum și transmiterea de informații publicitare și / sau promoționale cu privire la produsele și serviciile oferite de www.themagicofmyname.com, cu consimțământul utilizatorului înregistrat în mod expres pentru transmiterea acestor informații prin orice mijloace, inclusiv cele care apar în viitor și în special prin poștă și poștă electronică, printre altele. Dacă v-ați dat în prealabil consimțământul dvs. expres, vom folosi adresa dvs. de e-mail pentru a trimite comunicări comerciale. Vă puteți dezabona de la aceste comunicări în orice moment.

Consimțământul utilizatorului înregistrat de a primi prin poșta electronică sau prin mijloace electronice echivalente, poate fi revocat prin notificare adresată la următoarea adresă de e-mail: suport@themagicofmyname.com sau prin intermediul linkului „unsubscribe” (dezabonare) din e-mailurile promoționale. De asemenea, utilizatorul înregistrat are posibilitatea de a accesa datele cu caracter personal și de a efectua modificările corespunzătoare în legătură cu acestea. În acest sens, utilizatorul înregistrat este de acord să furnizeze anumite informații referitoare la datele sale personale și să păstreze la zi datele furnizate pe www.themagicofmyname.com. Membrul își poate exercita dreptul de acces, rectificare, anulare și opoziție, după caz, limitare și portabilitate, prin trimiterea unei comunicări la adresa inclusă în această secțiune. Utilizatorul înregistrat va fi responsabil, în orice caz, de veridicitatea datelor furnizate, rezervând site-ului web www.themagicofmyname.com dreptul de a exclude din Serviciile înregistrate orice Partener care a furnizat date false, fără a aduce atingere celorlalte acțiuni care se desfășoară în temeiul legii.

Care este scopul tratării datelor colectate?

Datele relative ale Utilizatorului sunt colectate pentru realizarea și materializarea contractului semnat între părți (livrarea bunului), precum și pentru următoarele scopuri: statistici, interacțiunea cu rețelele sociale și platformele externe, contactarea utilizatorului, gestionarea contactelor și trimiterea mesajelor, gestionarea plăților, înregistrarea și autentificarea, remarketingul și marketingul comportamental, publicitatea, testarea performanțelor conținutului și a funcționalităților (testare A / B) găzduire și infrastructura Backend, monitorizarea infrastructurii, gestionarea bazei de date a utilizatorilor, hărți termice, interacțiunea cu platformele Live Chat, interacțiunile bazate pe locație, gestionarea asistenței și solicitările de contact, comentariile conținutului și conținutul afișajului platformelor externe.

Utilizatorului i se recomandă să consulte Politica de confidențialitate a fiecărei platforme prin care sunt colectate date cu caracter personal, cum ar fi rețelele sociale sau platformele de plată.

În lista de mai jos aveți principalele tratamente aplicate de noi:

- Buletinul informativ trimis periodic.

- Interacțiunea în rețelele sociale și cele care ar putea exista în viitor, precum și trimiterea de informații care ar putea fi de interes pentru utilizator (întotdeauna rețineți că în acest context, rețelele au propriile texte juridice).

- Trimiterea de e-mailuri publicitare pentru viitoare cărți sau produse, reduceri și promoții (utilizatorul poate cere dezabonarea în orice moment și, mai presus de toate, are posibilitatea de a refuza chiar și la momentul încheierii unui contract cu The Story Tailors, unde utilizatorul are o opțiune de bifat care permite refuzul acestei opțiuni).

- De asemenea, conținutul publicitar vă va fi trimis prin emailuri, cu excepția comunicărilor care sunt incompatibile cu poșta electronică, spre exemplu o felicitare de Crăciun.

- De asemenea, sistemul vă trimite un e-mail atunci când detectează că utilizatorul a început procesul contractual, dar din diferite motive nu l-a finalizat; o astfel de comunicare se realizează prin e-mailul furnizat și este limitată la scopul menționat.

- Site-ul nostru web poate pune la dispoziție, în mod sporadic, un chat în care utilizatorii pot interacționa (The Story Tailors, nu este responsabil pentru declarațiile făcute și poate efectua verificări periodice asupra conținutului, inclusiv interzicerea accesului în orice moment).

- Datele persoanelor minore furnizate, care permit identificarea, se subînțeleg că sunt furnizate de un adult și, prin urmare, acesta își dă consimțământul în ceea ce privește tratamentul și transferurile necesare pentru serviciul contractat și își asumă răspunderea trimiterii datelor menționate, obținând consimțământul necesar de la terți.

 

Comunicarea datelor cu caracter personal

Nu comunicăm datele cu caracter personal părților terțe. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a partaja datele cu caracter personal colectate despre Utilizator cu părți terțe în circumstanțele menționate mai jos.

Putem comunica datele cu caracter personal furnizate de către Utilizator furnizorilor și partenerilor noștri de afaceri care lucrează în numele nostru pentru îndeplinirea contractului încheiat cu Utilizatorul sau pentru a comunica cu Utilizatorul la efectuarea unei achiziții, pentru a gestiona vânzarea și pentru a respecta condițiile de vânzare.

Este posibil ca, datorită operațiunilor efectuate, să existe și alți destinatari a unor astfel de date, cum ar fi furnizorii noștri de servicii de plată sau asiguratorii de plăți, furnizorii noștri de servicii de transport și partenerii noștri de afaceri. După caz, se oferă consimțământul și în ceea ce privește transferul către entitățile cu care colaborăm pentru a îmbunătăți lista de propuneri pentru servicii sau produse, căutând întotdeauna condiții avantajoase pentru utilizator. Specificarea principalelor sarcini abonaților este necesară pentru finalizarea contractului subscris; acestea se efectuează împreună cu companiile de transport, care vor transporta produsul contractat și cu firmele de tipărire, care vor realiza cartea contractată.

De asemenea, efectuăm un transfer de date către entități comerciale terțe, atât pentru transporturile noastre publicitare, cât și pentru celelalte entități comerciale cu care colaborăm. Acceptarea textelor noastre juridice implică acordarea consimțământului pentru sarcinile pe care le menționăm.

În ceea ce privește partenerii noștri comerciali sau entitățile cu care colaborăm, în caz de transferuri, le-am adus la cunoștință că acestea vor fi mereu legate de respectivii parteneri, sectorul comercial pe care îl reprezintă și tratamentele pe care le aplică, dacă este cazul.

De asemenea, putem comunica datele cu caracter personal ale Utilizatorului către terțe părți, atunci când acest lucru este impus prin lege. În special, în ceea ce privește investigațiile legate de securitate sau conformitatea cu legislația în vigoare, respectarea dispozițiilor legale sau a ordonanțelor sau procedurilor judiciare și de poliție. De asemenea, pentru a proteja drepturile sau proprietatea angajaților, abonaților și serviciile noastre, precum și pentru a investiga, evita sau iniția acțiuni în legătură cu activități ilegale, fraudă suspectată, situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane, încălcări ale Termenelor și condițiilor sau ale Politicii privind confidențialitatea sau în orice alt mod conform legii. În cele din urmă, în cadrul oricărui proces de reorganizare corporativă (cum este cazul unei fuziuni, achiziționarea și / sau vânzarea totală sau parțială a activelor noastre), pentru transferul definitiv al afacerii dvs. sau al potențialilor cumpărători și auditori.

 

Informații adiționale privind colectarea datelor și tratamentul acestora

 

Apărare juridică

Datele personale ale utilizatorului pot fi folosite pentru apărarea Proprietarului într-un proces sau în etapele preliminare, înainte de un eventual proces derivat din utilizarea abuzivă de către utilizator a acestei pagini web sau a serviciilor conexe.

Utilizatorul este conștient că Titularul poate fi obligat de autoritățile publice să divulge date cu caracter personal.

 

Informații adiționale privind Datele cu caracter personal ale Utilizatorului

Pe lângă informațiile conținute în această politică privind confidențialitatea, această platformă poate furniza utilizatorului informații contextuale privind anumite servicii sau colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

Jurnalul sistemului și întreținerea

Din motive legate de funcționare și întreținere, această platformă și orice alte servicii terțe care sunt utilizate pot colecta un jurnal de sistem, adică fișiere care înregistrează interacțiunile și pot conține date cu caracter personal, cum ar fi adresa IP a utilizatorului.

 

Informații care nu sunt cuprinse în această politică privind confidențialitatea

Informații suplimentare privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi solicitate în orice moment de la compania responsabilă de prelucrarea lor.

 

Exercitarea drepturilor de către titularii datelor

Utilizatorii sunt informați că datele cu caracter personal furnizate vor fi încorporate în diferite fișiere înregistrate în Registrul general de protecție a datelor, al căror proprietar și responsabil este reprezentat de The Story Tailors (CIF: B-66606617), având sediul social în C/Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012 din Barcelona, care efectuează un tratament mixt pentru a menține relația de afaceri, precum și pentru a primi informații despre toate serviciile noastre.

În conformitate cu ceea ce este stabilit în lista normativă a protecției datelor, utilizatorul își poate exercita drepturile de acces, rectificare, anulare și opoziție, în măsura în care este posibil și de portabilitate, comunicând acest lucru în scris la The Story Tailors, C / Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012, Barcelona, unde vă puteți furniza identitatea sau la adresa de e-mail suport@themagicofmyname.com. Cererea trebuie să conțină numele, prenumele și fotocopia actului de identitate al părții interesate sau a reprezentantului legal al acesteia, precum și un document care să dovedească reprezentarea, cererea formulată, adresa pentru notificări, data și semnătura solicitantului și documentele justificative ale cererii formulate. Dacă cererea nu îndeplinește cerințele specificate, va fi necesar să o corectați pentru a continua demersul. În ceea ce privește dreptul la acces, acesta va fi refuzat doar când nu îndeplinește cerințele menționate mai sus și nu este acreditat niciun interes legitim în acest sens. Nu este necesară nicio compensație pentru exercitarea drepturilor.

Titularii la care se referă datele personale au dreptul să obțină în orice moment confirmarea că acestea au fost stocate de Treatment Manager, să cunoască conținutul și originea lor, să verifice exactitatea acestora sau să solicite completarea, anularea, actualizarea sau rectificarea, anonimizarea sau blocarea acestor date cu caracter personal în eventualitatea în care sunt tratate cu încălcarea legilor, precum și să se opună tratamentului lor din orice motiv legitim. Cererile trebuie transmise companiei responsabile de prelucrare folosind datele de contact indicate pe această pagină.


Modificarea acestei politici privind confidențialitatea

Compania își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment fără notificare prealabilă. Este recomandat să verificați frecvent această pagină, luând ca referință data ultimei modificări indicate la final. În cazul în care un Utilizator nu este de acord cu oricare dintre modificările aduse acestei Politici, Utilizatorul trebuie să înceteze utilizarea acestei platforme și poate solicita Treatment Managerului să îi șteargă datele cu caracter personal. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, politica de confidențialitate în vigoare în orice moment se va aplica tuturor datelor cu caracter personal pe care Treatment Managerul le-a colectat până în respectivul moment.


Informații juridice

Notificare pentru utilizatorii europeni: această declarație privind confidențialitatea a fost elaborată în conformitate cu obligațiile stabilite în art. 10 al Directivei 95/46/CE în conformitate cu dispozițiile Directivei 2002/58/CE, potrivit modificărilor aduse de Directiva 2009/136/CE privind modulele cookie.

 

Date de contact

Dacă doriți să ne contactați în privința oricărui subiect legat de politica privind confidențialitatea, transmiteți-ne un e-mail la adresa: suport@themagicofmyname.com.


Acceptarea politicii privind modulele cookie

Prin folosirea portalului web „Magia numelui meu” utilizatorul acceptă utilizarea modulelor cookie și își dă consimțământul pentru prelucrarea informațiilor referitoare la acesta în modul și pentru scopurile indicate mai jos. Cu toate acestea, „Magia numelui meu” afișează informații despre politica privind modulele cookie în partea de sus a paginii principale a Portalului web la fiecare sesiune pentru a informa Utilizatorul de aceasta.

 

Conceptul modulelor cookie

„Magia numelui meu” vă informează că modulele cookie sunt fișiere pe care paginile web le pot descărca pe computerul dvs. de fiecare dată când accesați o pagină web cu scopul de a ajuta portalul web să analizeze utilizarea portalului respectiv de către utilizatori; modulele cookie pot fi actualizate sau recuperate de entitatea responsabilă de instalarea acestora.

Aceste fișiere permit stocarea de date pe computerul utilizatorului, care pot varia de la câțiva kilobiți până la mai mulți megaocteți.

Modulele cookie sunt instrumente care au un rol esențial în furnizarea serviciilor societății, deoarece acestea pot stoca și prelua informații despre obiceiurile de navigare ale Utilizatorilor Web sau ale echipei lor și în funcție de informațiile obținute pot fi utilizate pentru a recunoaște Utilizatorul și a îmbunătăți serviciile.Tipuri de module cookie

Se realizează o clasificare a diferitelor module cookie care există în conformitate cu o serie de categorii. Este necesar să rețineți că același modul cookie poate fi inclus în mai multe categorii.

Pe baza entității care gestionează domeniul de unde sunt transmise modulele cookie și prelucrează datele obținute, modulele cookie pot fi:

Modulele cookie proprii sunt cele trimise pe computerul utilizatorului de pe un computer sau domeniu gestionat de editor însuși și de unde este furnizat serviciul solicitat de Utilizator.

Modulele cookie terțe sunt cele trimise pe computerul utilizatorului de pe un computer sau domeniu care nu este gestionat de editor și de unde este furnizat serviciul solicitat de Utilizator.

Potrivit perioadei de timp în care modulele cookie sunt păstrate pe computere/browserele utilizatorilor, se realizează o diferență între următoarele:

• Modulele cookie pentru sesiuni sunt acelea care sunt destinate să colecteze și să stocheze datele de navigare în timp ce utilizatorul accesează un portal web. Acestea sunt folosite doar pentru a stoca informații necesare pentru furnizarea serviciului solicitat de utilizator într-o singură ocazie.

• Modulele cookie persistente sunt un tip de cookie-uri în care datele sunt stocate în computerul utilizatorului și pot fi accesate și procesate pentru o perioadă de timp definită de persoana responsabilă pentru cookie-uri, care poate varia de la câteva minute la câțiva ani.

Având în vedere scopul pentru care sunt prelucrate datele obținute, modulele cookie sunt clasificate după cum urmează:

  • Modulele cookie și semnalizatoarele web necesare: Aceste cookieuri sau alte identificatoare sunt folosite pentru activități strict necesare pentru gestionarea și furnizarea serviciului solicitat de la noi și prin urmare, nu necesită consimțământul dvs.
  • Modulele cookie și semnalizatoarele web funcționale: Acestea ne permit să oferim o experiență de calitate deoarece rețin preferințele de vizualizare, istoricul căutărilor și eventuale conexiuni cu navigarea ta.
  • Modulele cookie și semnalizatoarele web statistice: Acestea ne permit să evaluăm utilizatorii noștri și să stabilim statistici privind utilizarea pentru a ne îmbunătăți calitatea serviciilor.
  • Modulele cookie și semnalizatoarele web publicitare: Acestea ne permit să vă oferim conținut, servicii și reclame adaptate profilului dvs. și istoricului dvs. de navigare și căutare.
  • Modulele cookie și semnalizatoarele web analitice: Acestea ne permit să colectăm informații anonime într-un format standard legat de istoricul de navigare și comportamentul utilizatorilor.

În orice caz, trebuie să reținem că aceleași module cookie pot avea mai multe scopuri.


Module cookie folosite pe portalul web „Magia numelui meu”:

A) Module cookie terțe:

1. Google Analytics

Portalul web „Magia numelui meu” folosește Google Analytics, un serviciu analitic pentru portaluri web furnizat de Google, Inc., care permite măsurarea și analizarea navigației pe paginile web. Potrivit tipologiei anterioare, acestea sunt module cookie de analiză.

Google Inc.este o companie Delaware cu sediul în Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda ("Google").

„Magia numelui meu” folosește module cookie Google Analytics, care sunt fișiere text localizate pe computerul dvs. ca utilizator al acestui site, deoarece acestea ne permit și ne ajută să analizăm utilizarea site-ului.

Prin intermediul analizelor web efectuate de Google Analytics, „Magia numelui meu” obține informații referitoare la numărul utilizatorilor care accesează site-ul, ferestrele vizitate, frecvența și repetarea vizitelor, durata vizitelor, browserul folosit, operatorul care furnizează serviciul, limba, terminalul utilizat sau orașul căruia îi este atribuită adresa IP. Aceste informații permit furnizarea unui serviciu mai bun și mai adecvat de către acest portal web. Informațiile generate de modulele cookie privind utilizarea acestui site web (inclusiv adresa IP) vor fi transmise direct și arhivate de către Google pe serverele din Statele Unite.

În browser veți putea vizualiza următoarele 4 module cookie ale serviciului Google Analytics folosite de „Magia numelui meu”, denumite:

"_utma": Module cookie de sesiune care permit monitorizarea activității efectuate pe portalul web „Magia numelui meu” de către Utilizatori.

"_utmb": Module cookie persistente care expiră în 2 ani, care colectează informații standard de înregistrare și date privind obiceiurile Utilizatorilor pe Portalul web „Magia numelui meu” într-un mod anonim.

"_utmc": module cookie de sesiune care vor dispărea de pe computerul utilizatorului la încheierea sesiunii pe portalul web „Magia numelui meu”.

"_utmc": Module cookie persistente care expiră în 6 luni după accesarea portalului web „Magia numelui meu”.

Google va utiliza aceste informații în numele „Magia numelui meu” pentru a urmări utilizarea portalului web „Magia numelui meu”, compilând rapoarte privind activitatea portalului web și furnizând alte servicii legate de activitatea site-ului web și utilizarea internetului.

„Magia numelui meu” și Google pot să transmită aceste informații doar părților terțe atunci când se impune prin lege sau când aceste terțe părți prelucrează informațiile în numele Google.

„Magia numelui meu” și Google vor asocia adresa dvs. IP cu orice alte date deținute de aceștia.


2. Module cookie de publicitate de la Google și youtube.com

Prin accesarea site-ului web, puteți descărca modulele cookie asociate cu domeniul google.com (NID) și Google.co.uk (NID și PREF). Aceste module cookie pot fi descărcate deoarece sunt legate de anumite produse Google și servicii utilizate de acest portal web. În același scop, Google notifică că utilizează module cookie de publicitate „pentru a putea personaliza reclamele afișate în serviciile acestuia, precum Google Search”.

În cazul în care faceți clic pe buton pentru a accepta politica privind modulele cookie și după efectuarea unei navigări prin acest Portal web, modulele cookie de publicitate terță pot fi descărcate și sub domeniul youtube.com.

 

3. Doubleclick.net

Companie pentru scopuri legate de publicitate

"id": Modul cookie persistent care expiră în 6 luni

 

3. Facebook.com

Folosim module cookie pe Facebook pentru scopuri legate de publicitate în conformitate cu preferințele utilizatorului

"act", "c_user", "csm", "fr", "p", "presence", "s", "xs": module cookie persistente cookie persistent care expiră în 6 luni.

 

4. Zopim

Modul cookie care asistă utilizatorului chatului într-un mod mai personalizat.

"_cfduid": Modul cookie persistent care expiră în 6 luni.B) Propriile module cookie

book: Conține informații complete privind cartea selectată

booktailors: Identificator de sesiune unică

character_selection: Selectarea caracterului

id_product: Identificarea produsului selectat

isFlipbookCreated: Permite previzualizarea cărții

is_error: Dacă apar erori

language: Limba

language_chat: Limba chatului

name: Numele copilului pentru configurarea cărții

selected_character: caracter selectat

selectedgenderradioId: numărul caracterului selectat

 

Cum să modificați configurarea modulelor cookie

„Magia numelui meu” informează Utilizatorul că, în orice moment, poate refuza utilizarea modulelor cookie prin selectarea configurației corespunzătoare a browserului, însă dacă va face acest lucru nu va putea utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web.

Mai jos vă recomandăm cu să căutați, blocați sau ștergeți un modul coolie, deși procesul poate varia în funcție de versiunea browserului:

Instrucțiuni Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ro

Instrucțiuni Explorer:

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Instrucțiuni Firefox:

https://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor

Instrucțiuni Safari:

http://support.apple.com/kb/ph5042

Puteți găsi mai multe informații privind utilizarea sau dezactivarea modulelor cookie Google Analytics la: www.google.es/intl/analytics/privacyoverview.html.


Google Chrome

Accesați Settings sau Preferences din meniul File sau făcând clic pe pictograma de personalizare care apare în colțul din dreapta sus.

Faceți clic pe opțiunea Show advanced settings.

Accesați Privacy> Content settings.

Selectați All cookies and datele de site.

Se va afișa o listă cu toate modulele cookie ordonate în funcție de domeniu, Puteți căuta modulele cookie ale unui anumit domeniu prin introducerea adresei de mail parțial sau complet în câmpul de căutare al modulelor cookie.

După filtrare, va apărea o linie sau două cu modulele cookie ale web-ului solicitat. Apoi va trebui să selectați eliminarea acestora.

 

Internet Explorer

Accesați Tools, Internet Options.

Faceți clic pe Privacy.

Mutați bara pentru a ajusta nivelul de confidențialitate dorit.Firefox

Accesați Options sau Prefernces (în funcție de sistemul de operare).

Faceți clic pe Privacy.

În History selectați Use custom settings pentru istoric.

Apoi va apărea opțiunea Accept coolies - o puteți activa sau dezactiva în funcție de preferințe.

 

Safari (iOS)

Accesați Settings apoi Safari.

Faceți salt la Privacy și Security, unde veți vedea opțiunea Block cookies care vă permite să ajustați tipul de blocare dorit.

 

Safari (OSX)

Accesați Preferences apoi Privacy.

În această secțiune veți vedea opțiunea Block cookies care vă permite să ajustați tipul de blocare dorit.

 

Android

Rulați browserul și apăsați tasta Menu, apoi Settings.

Apoi faceți salt la Security și Privacy, unde veți vedea opțiunea Accept Cookies unde puteți activa sau dezactiva modulele.

 

Windows Phone

Poate să varieze în funcție de versiunea browserului:

Rulați browserul și apăsați tasta Menu, apoi Settings.

Apoi faceți salt la Security și Privacy, unde veți vedea opțiunea Accept Cookies unde puteți activa sau dezactiva modulele.

Ultima revizie: 2019